Monday, 6 June 2011

kekeliruan ... 'confuse'

... last week .. i went to shopping mall .. kat mid mid valley .. so after membeli - blah .. i went to public toilet kat .. mid valley tue .. before i masuk kat dalam tandas .. kecoh arghh ckit kat luar tandas popuan .. sebab .. sebab .. sebab .. sebab .. 'bapuk' .. = pondan = drag Queen dalam erti kata sopan lagi .. perempuan jadi-jadian .. yang kecoh'y bukan sebab dia .. perempuan jadi-jadian .. apa yang buat kecoh ialah .. sebab dia nak masuk tandas perempuan .. cuba bayangkan .. walaupun dia berpakaian seperti seorang perempuan .. dia tetap lelaki .. dan the fact is .. tidak boleh di ubah at all .. bayangkan seorang lelaki .. nak masuk toilet perempuan .. ????? and cuba .. bayangkan pulak kalau 'si perempuan jadi-jadian ini masuk kat tandas lelaki' .. sedangkan i time tu rasa bersalah .. sebab tengok keadaan dia .. sebab .. dia nak masuk tandas lelaki pun tidak boleh .. nak masuk tandas perempuan juga pun tidak boleh .. 'so the conclusion is .. wajarkah kita buat toilet special buat golongan-golongan "perempuan jadi-jadian nie" susah arghh macam nie '

Tuesday, 26 April 2011

love story .. tips ..

Do you like the song Only Love? This story is closely related to this song and is a true online story (supposedly) found to tell us to treasure everyone around us and face life bravely. 
dont let .. the person we love fly away .. get your love .. guys !!

Lady Gaga says she feels like a loser

Even with her chart-topping records, scores of little monsters, concerts at renowned venues like Madison Square Garden and an HBO documentary to capture it, Lady Gaga says she still has moments where she feels “like a loser.”
The "Born This Way" singer breaks down in tears in a teaser for HBO’s behind-the-scenes look at her Monster Ball tour stop at Madison Square Garden, explaining that she gets so “revved up” before huge shows like that one that it sometimes puts her in a bad mood.
“I start to think about all the people that tried to stop me…and I start to think about how I don’t really give a [expletive] if people don’t understand what I do, as long as my fans understand,” she says before starting to cry.

tatapan..bersama-sama..hargai wajah kita !! hahahahha ....



  
gambar lama sajew nak tengok .. zaman-zaman...hensem dulu2 !! hahahah 
 

topaz hot video's ..

video 

nie la kejadian yang telah terjadi .. jika riak sangat .. hahahah
i wish .. i could putar masa balik ..
miss my old friends

Thursday, 21 April 2011

kawan aku babe !!!

fadhil &hasrul ... 

semoga persahabatan aku kekal dengan Mr.strawbery nie .. thanks sebab jadi kawan aku ..
& most importantly .. willing to layan kerenah giler aku hahah
only 1 words can i figure out ...
thanks being my friends 


Saturday, 16 April 2011

Nostradamus predictions and year 2012 prophecy .. use our mind .. should we believe or x ..

Russian underground shelters in USA for December 21 2012

Russian company Vivos builds underground shelters in USA. There will be 20 shelters, each for 200 people before year 2012. Bunkers will accommodate approximately 4000 elites, which will survive December 21 2012, nuclear war, pole shift, nibiru arrival, asteroid, flooding, tsunami or eruption of super volcano in Yellowstone.



Disasters in Nostradamus' prophecies
                                            
Our earth is constantly loosing the south pole. We are experiencing this and people don't even know about this phenomenon. Final stage of this is called pole shift, which can occur on December 21th 2012 according to our scientists. Earthquakes and volcanic activity are happening more and more often. All Greece was in fire in 2007 and people couldn't manage it at all. Country was devastated - turned from paradise to hell in few days. Many people lost their homes, everything. But it's not only Greece and fire... There was 80 earthquakes in March 2010. Thousands people have died and we were hopeless. Island's volcano erupted, causing paralysis of European airports for weeks or maybe even months. Tornadoes, tsunamis, , floods... In last years, it has became common... What will happen in 2012? God bless us all.




 Many prophets were talking about big armed conflict. Even bigger and more devastating then world war 2 - will ww3 turn into nuclear apocalypse? Nostradamus predicted war with "camels". We all know, what this means. In many of his quatrains, he wrote, that camel will come to drink from Danube (european river). But, there are no camels in the europe. Only those in the ZOO. When somebody says camel, i see pyramids and Egypt. And who lives in Egypt together with camels? Israel is now in secret war with Iran and Israeli ambassador speaks on camera about war against Iran, not in 2012, but during spring 2009. Check for Iran Israel in news section here on nostradamus 2012.




Planet X Nibiru, if really exists and approaching, can be a big threat to the earth and its people. Michel de Nostredame predicted some kind of huge space collision that will occur around year 2000. Will the comet or asteroid really fall in the aegean sea (Greece) and huge tsunami will hit the mount Olympus (2917 metres high). If he is right and mayans as well, it looks like the end of the world is really close.


                                     bertaubat la .. before we are step into ..
                                        the eNd of tHis world ..

The book can be a positive impact despite having a negative ideology .. so take lessons from this book

Buku karya Niccolo Machiavelli mempunyai reputasi yang buruk selama berabad-abad sebagai penonton seseorang menjadi  tirani. Machiavelli berpendapat bahwa penguasa terbaik adalah seseorang yang mempunyai pengikut orang-orang yang mencintainya. Buku ini lebih dari edologi politik, dan gagasan yang hebat tentang kemandirian. Tapi ini dapat dengan mudah diambil sebagai "tidak membantu siapa pun, karena mereka harus membantu dirinya sendiri." Kemandirian adalah salah satu prinsip pendiri Gereja Syaitan modern, sebutan untuk perbandingan buku ini yang  banyak dibuat.
Secara umum, banyak yang  membenci buku ini karena muncul cara yang sangat efisien yang digunakan untuk membuat tirani yang "jahat". 

Karl Marx seharusnya ditegur, bukan untuk alam yang kontroversial, tetapi untuk menulis buku yang paling membosankan dalam sejarah. Idenya berasal dari observasi bahwa semua perselisihan umat manusia, sejak awal sejarah kita sekarang, tidak lebih dari perjuangan  status social.
Karna itu ia berusaha untuk menghapuskan kelas, dan membentuk sistem pemerintahan di mana tidak ada kelas atas  atau kelas bawah, tetapi semua orang dibayar dengan jumlah yang sama untuk apa pun pekerjaan mereka, dari Presiden sampai  prajurit. Mereka semua akan mendapatkan jenis makanan yang sama, jumlah yang sama, mobil dan rumah yang sama, semuanya.

Sayangnya, system itu tidak bekerja sebagai mana mestinya, Seseorang selalu ingin lebih banyak atau lebih baik. Sebenarnya, semua orang tidak ingin di perlakukan sama. Hal itu terlihat sebagai kebalikan dari demokrasi, bukan karena filosofinya, Negara Uni Soviet memperjuangkan filosofi Karl Mark , yang Amerika Serikat sangat tidak menyukainya  selama Perang Dingin.
 

Friday, 15 April 2011

THE CHANDOS PORTRAIT - PICTURE OF WILLIAM SHAKESPEARE

This portrait has been attributed to Joseph Taylor but the exact date of the painting is unknown. The full beard and moustache was favoured in pictures by Rubens after his arrival in England in 1630. It is believed to have been commissioned by the playwright and theatre manager William Davenant (1606–1668). The portrait receives its name as it was once in the possession of the Duke of Chandos. The Chandos picture is by far the most attractive of the pictures of William Shakespeare and is typical of English paintings, portraits and costumes of the period. The Chandos portrait has, however, been altered by Ozias Humphrey and Sir Joshua Reynolds. In 1856 it became the property of Britain's National Portrait Gallery and has the distinction of being the first picture bought by the gallery. 

the story .. has just begun ..

 aku x tak la pandai sangat berkata-kata .. the only things i would like to say is .. nak start again blogging .. selepas blog i before this dah terminated .. so nak aktif balik .. sorry guy's if .. blog aku hodoh hahaha .. cause i dont know how .. to deco2 nie .. hahah .. mat santai la katakan .. by the way .. lets start share the good things ..

Tuesday, 12 April 2011

                                

                                       
                           

Pages